+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Studentská rezidence Slezská Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 83 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana

dospělý pár, 11.6.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • V koupelně netekla teplá voda ani po odpouštění 10 minut. V kuchyňce tekla. Protékající toaleta, po napuštění nádržky musela být voda vždy zastavena roháčkem. Neboť průtok byl obrovský a činil i značný hluk. No apartmán pro dva v Ostravě za 1050 na 1 noc (21.00 - 9.00 hod.) takovéto kvality, bez TV už nikdy. Při nahlášení závad od recepční ani omluva.

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 7.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Nečistota v každé místnosti

Personál
6
Služby
4
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ivana

rodina se staršími dětmi, 31.8.2017

České Budějovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Velmi příjemný personál. Klidné místo mimo městskou zástavbu.

  • Doporučovala bych důslednější úklid pokojů i sprch. A vyměnit prací prášek - tento zvláštně zapáchal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Igor Šimůnek

jednotlivec, 23.10.2014

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Příjemný personál, čisto na pokoji a sociálním zařízení.

  • Až po úhradě ubytování jsem zjistil, že je možné si za úhradu zapůjčit televizi. Po zhasnutí osvětlení na chodbě hotelu jsem hledal vypínač osvětlení. Doporučuji umístit čidla.

Personál
7
Služby
5
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 17.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Za tu cenu odpovídající ubytování ale i spolubydlící.

  • Vylomené dvířka u skříně by někdo mohl opravit nebo alespoň odnést z pokoje.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Ubytování velmi dobré,čisté, služba v recepci velmi vstřícná a ochotná.

  • Škoda ,že jsem nemohl využívat kuchyňku. Na co je v pokoji mikrovlnka ,el.vařič a lednička, když je klient nemůže používat, protože zcela chybí základní nádobí. Musím velice pochválit vstřícnost recepčních, které mi velmi ochotně půjčily hrníček na čaj a ohřáli mi vodu .Chápu, že všichni klienti nejsou poctiví ,ale proč za ně musíme trpět mi , kteří se chováme jinak.Nešlo by půjčovat základní nádobí na kauci? Byl jsem u Vás ubytován již po druhé(Zlatá tretra) Jsem bývalý průvodce cestovního ruchu, nyní v důchodu.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Bedřich Šiška

jednotlivec, 6.12.2015

olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • teplo, ticho, horka voda

  • Linka okolo vařiče by chtě la umýt a něco udělat s konvici, octem vyvarit nejde a nevypadá to nejlíp.

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

dospělý pár, 6.8.2017

Náchod Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Hotel snadno nalezitelný (podle GPS). Paní recepční perfektní, vstřícná a s dobrými informacemi. Sic poblíž silnice, nebyly vnější ruchy ze silnice příliš slyšet. Cena odpovídala. Možnost ubytování na 2 blocích.

  • Při případné další návštěvě budeme volit ubytování v pokojích na bloku B odvrácené od silnice. Jelikož jsme nekuřáci, vadil nám kouř od kuřáků kouřících na schodech hlavního vchodu. Pokoje na druhé straně budovy tímto zřejmě zasaženy nejsou. Klasická jednolůžka na příležitostné přespání stačí, ale dvojpostel by byla lepší... ;-). Na kolejích jsou ale jednolůžka obvyklá.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

David

jednotlivec, 18.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Kateřina Fialová

rodina s malými dětmi, 28.8.2017

Vyškov Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Skvělý a ochotný personál na recepci.

  • Čistota pokoje strašná.Okna neumytá,stoly ulepené,zem šmouhatá,všude pavučiny,linka špinavá i s nádobím a to nemluvím o sprchovém koutu.Odpad ucpaný vůbec to neodtíkalo a kachličky špinavé.Opravdu by bylo potřeba zapracovat na úklidu.Nebo změnit personál co má úklid na starosti.

Personál
10
Služby
10
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Michaela

jednotlivec, 5.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Vzľadom k pomeru "cena/vykon" v poriadku. Pekná kupeľna.

  • Malinko strohý vzhľad hosťovskej izby. Možno chýbal koberec. No a uterák bol veľkosti kapesníku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Lidia Jaworowska

skupina přátel, 17.5.2015

Warszawa Polsko

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Wygląda jak akademik zamieniony na hotel. Duże przestronne pokoje, z szafą i biurkiem dla każdej osoby. Wspólna łazienka i aneks kuchenny dla dwóch pokoi. Aneks wyposażony w naczynia, garnki, sztućce, kuchenka elektryczna, mikrofala. Mały minus za brak czajnika i mikrofalówkę, która była ulokowana tak, że kabel nie dosięgał do kontaktu, więc nie było możliwości skorzystania (nie dało jej się przestawić). Rezerwowałam w sumie 4 pokoje. Zostaliśmy rozlokowani w ten sposób, że nie musieliśmy dzielić łazienek i kuchni z obcymi osobami. Bardzo miłe Panie na recepcji. I nie było problemu z przyjazdem z pieskami, a mieliśmy ich 11 :) Na pewno przy kolejnej bytności w Ostrawie skorzystamy z tego hotelu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Łukasz

mladý pár, 12.10.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
78 %
  • - blisko Zoo, dojazd do centrum nie skomplikowany, na recpecji możmna kupic schłodzone piwo

  • w okolicy brak sklepu czy baru. brak balkonu

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie Řezáčová

mladý pár, 28.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 17.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8