+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Studentská rezidence Slezská Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 83 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Šimon

rodina se staršími dětmi, 24.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V dané lokalitě šlo o poměrně komfortní ubytování za velmi příznivou cenu. I v pozdních nočních hodinách bezproblémové ubytování, možnost komfortní večerní i ranní hygieny a přípravy na aktivitu během dne. Suprová je možnost bezproblémového připojení na internet, o ubytování v podstatě v klidné přírodě, i když nedaleko centra, nemluvě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslav

rodina s malými dětmi, 31.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Za slusnou cenu, super ubytovani. Stravili jsme pouze jednu noc, ale byli jsme skutecne spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 28.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Firma GEOPLÁN - JAŠA, s.r.o.,Břeclav

jednotlivec, 31.5.2017

Břeclav Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Luxusně zařízený pokoj s vlastní malou kuchyňkou, ledničkou, mikrovlnou troubou a el. vařičem a také se samostatnou prostornou koupelnou se sprchovým koutem a WC. Nadstandardní je i vnitřní vybavení jak ve formě na míru nově vyrobeného veškerého nábytku a také obložení koupelny. Vše příjemně barevně sladěno. Jsem opravdu velice příjemně překvapen. Jednoduše řečeno za málo peněz hodně muziky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michał

skupina přátel, 18.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Mgr. Jana Hanková Církevní základní škola ve Veselí nad Moravou

skupina přátel, 20.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ve výčtu kladů Vašeho hotelu bych začala jeho umístěním ve velmi pěkné a přístupné lokalitě. Dalším by byla velmi dobrá komunikace s veškerým personálem. Naprosto úžasná je cena ubytování a v neposlední řadě velmi pěkné, moderní a čisté pokoje. Možná bych jen pokoje doplnila nějakou lampičkou. Tímto ještě jednou velmi moc děkujeme a určitě doporučíme dále. Pokud budeme tímto směrem pořádat nějaké další akce, tak v rámci ubytování se v první řadě vždy obrátíme nejprve na Vás.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katarzyna Nieuzylka

jednotlivec, 1.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bardzo miła obsługa.Pokoje czyste i zadbane..cieplutko. Miejsce godne polecenia. Na pewno powrócimy :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Sommerová

jednotlivec, 9.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Patryk Rawicki

skupina přátel, 17.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Przestronne pokoje, aneks kuchenny w każdym pokoju z lodówką i mikrofalą. łazienka dla każdego pokoju osobno. Bardzo fajna komunikacja miejska pomiędzy centrum a miejscem noclegu. Porządek w pokojach. Miła recepcja.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

jednotlivec, 26.4.2018

Pardubice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla

jednotlivec, 4.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc krásné, čisté a útulné ubytování. Bydlelo se mi tam velice příjemně. Je tam spoustu úložných prostorů v podobě různých poliček, skříněk apod. Opravdu jsem byla nadmíru spokojená! :-)

  • Toto není prosím kritika, jen takový poznatek: možná je to spíše moje chyba, ale při pročítání informací o ubytování, kde jsem se dočetla, že je na pokojích kuchyňka vybavená ledničkou, mikrovlnkou apod. jsem se domnívala, že k takovému zařízení bude i příslušenství v podobě nádobí a příborů. Vím, že když je člověk někde ubytován, tak je to většinou prostě pokoj se sociálním zařízením, ale už jsem také byla ubytována podobně na pokoji, kde byla i kuchyňka, ale právě včetně všeho ostatního a bylo jasné, že si s sebou vlastní talíř vozit nemusím. Kuchyňku beru jako příjemný nadstandard, ale asi by bylo prima, kdyby byla informace upřesněna, protože se možná najde víc lidí jako jsem já, kteří si při informaci "k dispozici varná konvice" řeknou: "super, udělám si na pokoji kávu", ale když přijedou na místo, tak zjistí, že si tu kávu nemají do čeho udělat, jelikož vzít si s sebou na cestu vlastní hrnek asi jen tak někoho nenapadne. Není to kritika či "chytré" doporučení, aby byly pokoje dovybaveny nádobím, to v žádném případě. Jen je třeba asi zřetelně upozornit, že je zde sice možnost uvařit si, jelikož jsou tam plotýnky, ale příslušenství musí být vlastní. Pokud to je někde napsáno, tak jsem si toho pouze nevšimla a omlouvám se za svou chybu. :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

dospělý pár, 21.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Dimitrovová

jednotlivec, 15.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 25.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • čistota, velké pokoje, blízkost centra, vybavená kuchyň, dobrá cena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

mladý pár, 28.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Antonín Bendík

skupina přátel, 23.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10