+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Studentská rezidence Slezská Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 83 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

David

jednotlivec, 18.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Michaela

jednotlivec, 5.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Pavla

jednotlivec, 4.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc krásné, čisté a útulné ubytování. Bydlelo se mi tam velice příjemně. Je tam spoustu úložných prostorů v podobě různých poliček, skříněk apod. Opravdu jsem byla nadmíru spokojená! :-)

  • Toto není prosím kritika, jen takový poznatek: možná je to spíše moje chyba, ale při pročítání informací o ubytování, kde jsem se dočetla, že je na pokojích kuchyňka vybavená ledničkou, mikrovlnkou apod. jsem se domnívala, že k takovému zařízení bude i příslušenství v podobě nádobí a příborů. Vím, že když je člověk někde ubytován, tak je to většinou prostě pokoj se sociálním zařízením, ale už jsem také byla ubytována podobně na pokoji, kde byla i kuchyňka, ale právě včetně všeho ostatního a bylo jasné, že si s sebou vlastní talíř vozit nemusím. Kuchyňku beru jako příjemný nadstandard, ale asi by bylo prima, kdyby byla informace upřesněna, protože se možná najde víc lidí jako jsem já, kteří si při informaci "k dispozici varná konvice" řeknou: "super, udělám si na pokoji kávu", ale když přijedou na místo, tak zjistí, že si tu kávu nemají do čeho udělat, jelikož vzít si s sebou na cestu vlastní hrnek asi jen tak někoho nenapadne. Není to kritika či "chytré" doporučení, aby byly pokoje dovybaveny nádobím, to v žádném případě. Jen je třeba asi zřetelně upozornit, že je zde sice možnost uvařit si, jelikož jsou tam plotýnky, ale příslušenství musí být vlastní. Pokud to je někde napsáno, tak jsem si toho pouze nevšimla a omlouvám se za svou chybu. :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonín Bendík

skupina přátel, 23.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František

jednotlivec, 21.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Lidia Jaworowska

skupina přátel, 17.5.2015

Warszawa Polsko

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Wygląda jak akademik zamieniony na hotel. Duże przestronne pokoje, z szafą i biurkiem dla każdej osoby. Wspólna łazienka i aneks kuchenny dla dwóch pokoi. Aneks wyposażony w naczynia, garnki, sztućce, kuchenka elektryczna, mikrofala. Mały minus za brak czajnika i mikrofalówkę, która była ulokowana tak, że kabel nie dosięgał do kontaktu, więc nie było możliwości skorzystania (nie dało jej się przestawić). Rezerwowałam w sumie 4 pokoje. Zostaliśmy rozlokowani w ten sposób, że nie musieliśmy dzielić łazienek i kuchni z obcymi osobami. Bardzo miłe Panie na recepcji. I nie było problemu z przyjazdem z pieskami, a mieliśmy ich 11 :) Na pewno przy kolejnej bytności w Ostrawie skorzystamy z tego hotelu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 25.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • čistota, velké pokoje, blízkost centra, vybavená kuchyň, dobrá cena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Dimitrovová

jednotlivec, 15.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

jiří vacula

jednotlivec, 6.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jan Kubánek

jednotlivec, 10.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

skupina přátel, 22.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jan Škola

jednotlivec, 21.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Uvítal bych ručník...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Igor Šimůnek

jednotlivec, 23.10.2014

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Příjemný personál, čisto na pokoji a sociálním zařízení.

  • Až po úhradě ubytování jsem zjistil, že je možné si za úhradu zapůjčit televizi. Po zhasnutí osvětlení na chodbě hotelu jsem hledal vypínač osvětlení. Doporučuji umístit čidla.

Personál
7
Služby
5
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Dagmar Beldová

skupina přátel, 17.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Renata

jednotlivec, 17.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Łukasz

mladý pár, 12.10.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
78 %
  • - blisko Zoo, dojazd do centrum nie skomplikowany, na recpecji możmna kupic schłodzone piwo

  • w okolicy brak sklepu czy baru. brak balkonu

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Radka

rodina s malými dětmi, 5.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • velice dobrá komunikace, vstřícnost, pěkně uspořádaný studentský pokoj, kuchyňka vybavená lednicí, mikrovlnou troubou.

  • chybí lampička

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Oliveriusová .

skupina přátel, 5.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana

dospělý pár, 21.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Řezáčová

mladý pár, 28.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9